Romania

Termeni si conditii

Sectiunea de fata stabileste regulile minime obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.hartmann.ro. Prin vizualizarea, utilizarea sau preluarea oricarui tip de continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului www.hartmann.ro, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.hartmann.ro.

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi

•Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate pe site-ul www.hartmann.ro.
•Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site care acceseaza site-ul.

1.2. Securitatea informatiilor

Echipa site-ului www.hartmann.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Nu putem garanta lipsa erorilor/ defectelor ce pot aparea in site sau remedierea acestora intr-un interval de timp fix sau ca site-ul nostru ori serverele care il fac disponibil sunt fara virusi sau fara alte componente daunatoare.

1.3. Modificarea termenilor si conditiilor

S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.hartmann.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

1.4. Date cu caracter personal

Accesand acest site sunteti de acord ca S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal, furnizate de dvs. ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".

1.5. Forta majora si litigiile

S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi

  • Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. prin intermediul site-ului www.hartmann.ro
  • Utilizatorul va fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. pe site-ul sau www.hartmann.ro.

2.2. Obligatii

Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:

  • Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
  • In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest regulament, S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.

3. Reguli de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.hartmann.ro si a subdomeniilor acestuia (www.cumvindecamplagile.ro), S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la un membru al familiei dvs. ori o alta persoana cunoscuta, diverse informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, sexul, varsta, adresa de email, numarul de telefon, orasul de resedinta sau informatii despre istoricul ranii si modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.

3.1. Prelucrarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC PAUL HARTMANN SRL este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12226 cu prelucrarea si transferul datelor in Germania, pentru scopuri de reclamă, marketing si publicitate, comert online si servicii de consiliere pentru dispozitivele medicale din portofoliu, imbunatatirea produselor si serviciilor, administrarea site-urilor operatorului si newsletter”.

SC PAUL HARTMANN SRL va utiliza în scopuri de marketing numai date personale privind numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta si numarul de telefon, cu acordul dvs.

Prin completarea formularelor de pe site-ul www.hartmann.ro si subdomeniile acestuia (www.cumvindecamplagile.ro), va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele furnizate de Dvs. in mod liber, constient si informat sa fie prelucrate de catre S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. in scopurile mai sus mentionate. Prin completarea formularelor, Dvs. aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei ori o alta persoana, asa cum sunt acestea specificate in formularul de contact. Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

3.2. Dezvaluirea datelor

Datele personale vor fi utilizate si dezvaluite, la nevoie si numai in scopurile mai sus mentionate. S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site (hartmann.ro) si subdomeniile sale. Datele pot fi dezvăluite împuterniciților și partenerilor contractuali ai SC PAUL HARTMANN SRL, companiilor din grup cu noi si autoritatilor publice, potrivit legii.

3.3. Drepturile utilizatorului

Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere (www.dataprotection.ro). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, in scopuri de marketing, in mod facil, gratuit si fara nicio justificare, oricand si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, ce va fi trimisa prin posta la adresa S.C. PAUL HARTMANN S.R.L., str. Arany Janos nr. 46, et.1, Targu Mures.

4. Limitarea raspunderii

Site-ul www.hartmann.ro a fost creat pentru a va oferi informatii generale despre sanatate, numai in scopul educational, acestea nefiind destinate a inlocui consultul personal cu un medic, farmacist sau alt cadru medical. Intotdeauna trebuie sa consultati (contactati) sfatul unui profesionist in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament.

Nu va bazati ca informatiile existente pe acest site sa fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.

Trebuie sa discutati informatiile primite cu un medic, farmacist, asistent medical sau alt specialist in domeniu medical. Trebuie sa verificati cu atentie informatiile despre produse (inclusiv cele prezentate in prospect) privind modul de utilizare, precautiile, indicatiile si contraindicatiile dispozitivelor medicale prezentate pe acest site.

Nu oferim sfaturi medicale personalizate fiecarui individ si nici nu oferim servicii de diagnostic medical. Acest site si informatiile continute privind sanatatea nu sunt destinate si nu trebuie considerate ca inlocuind consultul medical de specialitate.

Citind continutul acestor termeni si conditii sunteti de acord ca S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. nu este responsabil pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.